-30%

Trefl Babypussel- kort, Bondgård

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 69 kr. -30%

Babypussel Bondgård är ett underhållande och pedagogiskt pussel speciellt utformat för små barn. Med färgglada och charmiga illustrationer av bondgårdsdjur, traktorer och andra bondgårdselement är detta pussel perfekt för att introducera små barn till pusselvärlden. Varje pusselbit är stor och greppvänlig för små händer, vilket gör det enkelt för barn att hantera och placera bitarna på plats. Genom att sätta ihop pusslet utvecklar barn sin hand-öga-koordination, finmotorik och problemlösningsförmåga på ett roligt sätt. Dessutom är pusslet tillverkat av slitstarkt och säkert material som är lämpligt för barn i tidig ålder.

I lager

Artikelnr: 01619 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Babypussel Bondgård är inte bara ett pussel – det är en interaktiv och pedagogisk upplevelse skräddarsydd för de minsta äventyrarna. Med varje pusselbit som tar dem på en resa genom en färgglad bondgårdsmiljö, introduceras barn till en värld av bondgårdsliv och djur.

Pusslet är utformat med tanke på små barns behov och är tillverkat av slitstarkt och säkert material för att hålla länge och tåla intensivt lek. Varje pusselbit är stor och greppvänlig för små händer, vilket gör det lätt för barnen att hantera och placera bitarna på plats.

Utöver att erbjuda timmar av rolig och engagerande lek, främjar Babypussel Bondgård också utvecklingen av viktiga färdigheter hos barnen. Genom att sätta ihop pusslet tränar barn sin hand-öga-koordination, finmotorik och problemlösningsförmåga på ett lekfullt sätt.

Djuren och bondgårdselementen på pusslet är inte bara charmiga och lockande utan ger också en fantastisk möjlighet för föräldrar och vårdgivare att interagera med barnen och samtala om bondgårdslivet.

Ge ditt barn möjligheten att utforska och lära sig genom lek med Babypussel Bondgård – ett pussel som är både underhållande och utvecklande för de små äventyrarna.