-31%

Trefl Barnpussel – Glitter My Little Pony 100 bitar

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr. -31%

Barnpussel – Glitter My Little Pony 100 bitar är den perfekta leksaken för små My Little Pony-entusiaster. Med glittrande detaljer och färgstarka motiv erbjuder detta pussel en rolig och stimulerande aktivitet för barn. Med 100 bitar är det en lagom utmaning för små händer och hjärnor att hantera, vilket hjälper till att utveckla deras finmotorik, problemhantering och koncentration. Varje bit är tillverkad av högkvalitativt kartong för hållbarhet och långvarig användning. Ge ditt barn möjligheten att dyka in i den magiska världen av My Little Pony med detta underbara pussel!

I lager

Artikelnr: 14828 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Barnpussel – Glitter My Little Pony 100 bitar är ett förtjusande pussel perfekt för unga fans av My Little Pony och pusselentusiaster. Med 100 glittrande bitar erbjuder detta pussel en rolig och utmanande aktivitet för barn i alla åldrar.

Varje bit är designad med omsorg för att skapa en färgstark och livlig bild av favoritkaraktärerna från My Little Pony. Det glittrande elementet ger en extra touch av glamour och gnistrande magi till pusslet, vilket gör det ännu mer lockande för barnen.

Detta pussel inte bara bidrar till att utveckla barnens finmotorik och problemlösningsförmåga, utan också till att öka deras koncentration och tålamod. När de pusslar ihop bitarna kommer de att njuta av att se sina favoritfigurer från My Little Pony ta form framför deras ögon.

Efter att pusslet är klart kan barnen njuta av den vackra bilden de har skapat och känna stolthet över sin prestation. Dessutom kan de rama in det färdiga pusslet och använda det som en dekorativt element i sitt rum eller ge det som en gåva till en annan My Little Pony-fan. Barnpussel – Glitter My Little Pony 100 bitar är en underhållande och stimulerande aktivitet som kommer att glädja och engagera barn i många timmar av pusslande glädje.