Wasgij Pussel – Destiny 16 Gamla rockers! 1000 bitar

189 kr

Ge dig ut på en resa genom tid och musik med “Destiny 16 Gamla rockers!” Ett 1000-bitars pussel från Wasgij som fångar essensen av rock’n’roll och nostalgi. Detta pussel är inte bara en aktivitet, det är en hyllning till en era av ikoniska musikaliska legender och tidlösa låtar.

Tekniska Specifikationer:

  • Antal Bitar: 1000
  • Tillverkare: Wasgij
  • Tema: Rock’n’roll, Nostalgi, Musik
  • Mått: Cirka 68 x 49 centimeter när färdigt
  • Material: Högkvalitativt papp för hållbarhet och enkel hantering

Steg Tillbaka i Tiden: Med “Destiny 16 Gamla rockers!” tar Wasgij dig med på en resa tillbaka till en tid då rockmusiken regerade. Varje pusselbit är som en liten tidskapsel som fångar känslan och stämningen från den ikoniska eran av rock’n’roll.

En Hyllning till Musikens Legender: Detta pussel är fyllt med bilder av några av de största namnen inom rockhistorien. Från ikoniska sångare och gitarrister till legendariska band, varje del av pusslet är en hyllning till de människor och låtar som formade en hel generation.

En Upplevelse av Nostalgi och Njutning: Att sätta ihop “Destiny 16 Gamla rockers!” är inte bara en aktivitet, det är en upplevelse av nostalgi och njutning. Varje bit är som ett litet pussel i sig själv, och när de alla kommer ihop bildar de en vacker och minnesvärd bild av en tid som aldrig kommer att glömmas.

En Utmaning som Stimulerar Sinnet: Med 1000 bitar är detta pussel en utmaning som kommer att testa ditt tålamod och ditt sinne för detaljer. Men när varje bit äntligen faller på plats och bilden börjar ta form framför dina ögon, kommer den otroliga känslan av tillfredsställelse att vara värd allt arbete.

Perfekt för Alla Musikälskare: “Destiny 16 Gamla rockers!” är inte bara för vuxna. Det är en aktivitet som alla musikälskare kan njuta av. Ta en paus från den hektiska vardagen och spendera lite kvalitetstid med dina nära och kära med detta underbara och minnesvärda pussel.

En Gåva som Skapar Minnen: Ge bort “Destiny 16 Gamla rockers!” som en gåva till någon speciell i ditt liv och skapa minnen som varar livet ut. Det är den perfekta presenten för alla som älskar musik och uppskattar en rolig och utmanande aktivitet.

Slutligen, låt “Destiny 16 Gamla rockers!” bli en del av din pusselkollektion och skapa minnen som varar livet ut. Ge dig själv tillstånd att förlora dig i den underbara världen av musik med detta fantastiska pussel från Wasgij. Wasgij? Destiny #16 – Gamla Rockers! är ett humoristiskt och detaljerat 1000 bitar pussel där du inte pusslar vad du ser utan vad som kommer att ske framåt i tiden!

Märke: Wasgij

Antal Bitar: 1000

Rekommenderad ålder: +12 år

Storlek på pussel: 68 x 49 cm

Slut i lager

Artikelnr: Kampanj Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ge dig ut på en resa genom tid och musik med “Destiny 16 Gamla rockers!” Ett 1000-bitars pussel från Wasgij som fångar essensen av rock’n’roll och nostalgi. Detta pussel är inte bara en aktivitet, det är en hyllning till en era av ikoniska musikaliska legender och tidlösa låtar. Wasgij? Destiny #16 – Gamla Rockers! är ett humoristiskt och detaljerat 1000 bitar pussel där du inte pusslar vad du ser utan vad som kommer att ske i framtiden! Så ta hjälp av bilden på kartongen och använd din fantasi för att lägga klart pusslet! Lycka till!

Tekniska Specifikationer:

  • Antal Bitar: 1000
  • Tillverkare: Wasgij
  • Tema: Rock’n’roll, Nostalgi, Musik
  • Mått: Cirka 68 x 49 centimeter när färdigt
  • Material: Högkvalitativt papp för hållbarhet och enkel hantering