Cobble Hill Familjepussel – Påskkakor 350 bitar

149 kr

Förbered er för en färgglad och smaskig påsktradition med detta Familjepussel “Påskkakor” bestående av 350 bitar! Varje bit är som en läcker bit av påskglädje och fångar den glädje som delas när familjen samlas för att baka och dekorera sina egna påskkakor. Från söta kaniner till färgglada ägg är varje kakbit en fest för ögonen och fantasin. Det här pusslet är inte bara en rolig och utmanande aktivitet för hela familjen att njuta av tillsammans, utan också ett tillfälle att skapa minnen och traditioner som varar livet ut. Sätt er tillsammans och låt er inspireras av den underbara påskstämningen medan ni sätter ihop detta vackra pussel. Det är en perfekt start på påskfirandet och ett tillfälle att uppskatta det som verkligen betyder något – kärlek, gemenskap och en hel del goda kakor!

Ett 350 bitars familjepussel från Cobble Hill med ett vackert och mumsigt motiv på massa påskkakor!
Pusslet är ett familjepussel, vilket innehåller 3 olika storlekar på bitarna, anpassade för ålder och färdighetsnivå så att alla kan vara med och lägga pusslet!

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 350

Familjepussel: Bitar i olika storlekar

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv: Påskkakor

Slut i lager

Artikelnr: CH47009 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

Familjepussel från Cobble Hill erbjuder möjligheten för pusslare med olika färdighetsnivåer och ålder att bidra till att lägga pusslet tillsammans eftersom varje familjepussel har tre olika storlekar på pusselbitarna för att bidra till att hela familjen får göra sitt.

Pusslet är uppbyggt i tre olika sektioner, ena sidan har extra stora bitar för de yngre eller nybörjare, i mitten sektionen har pusslet mellanstora bitar perfekt för dem som inte vill ha alldeles för små eller för stora bitar. Sen i andra hörnet är familjepusslet uppbyggd på mindre pusselbitar för de mer erfarna pusselläggarna. Detta gör att hela familjen med olika färdighetsnivåer kan arbeta på olika sidor av pusslet samtidigt. Så luta dig bakåt och låt hela familjen slappna av och ha roligt tillsammans!

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 350

Familjepussel: Bitar i olika storlekar

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv: Påskkakor