Jan Van Haasteren Junior Pussel – Gympa 240 Bitar

149 kr

Ge dina små äventyrare en rolig och stimulerande utmaning med vårt Junior Pussel “Gympa”, bestående av 240 bitar! Detta färgglada pussel är utformat för att locka till lärande och skoj för barn i alla åldrar. Med sin spännande gymmiljö, fylld av lekfulla figurer och livliga detaljer, inspirerar det till fantasifullt lek och samtidigt utvecklar barnens finmotorik och problemlösningsförmåga.

Varje bit är tillverkad med barns behov i åtanke – slitstark, lätt att hantera och tryckt med livliga färger för att få illustrationerna att poppa. Den mjuka, greppvänliga ytan gör det enkelt för små händer att plocka upp och placera bitarna på plats.

Ett 240 bitars pussel från Jan Van Haasteren med ett humoristiskt motiv som skildrar en kaotisk gympalektion.

Märke: Jan Van Haasteren

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 240

Mått på pussel: 49 x 35 cm

Rekommenderad ålder: +6 år

Slut i lager

Artikelnr: 20048 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Genom att arbeta med detta pussel lär sig barnen att observera, matcha former och mönster samt öva på samarbete och tålamod. Det är en perfekt aktivitet för familjetid eller för att underhålla barnen på regniga dagar.

När pusslet är komplett kan barnen glädjas åt sin prestation och upptäcka nya detaljer i bilden. Dessutom kan det rama in för att skapa ett färgglatt konstverk att visa upp i deras rum.

Sammanfattningsvis är vårt Junior Pussel “Gympa” inte bara en underhållande sysselsättning utan också ett verktyg för lärande och utveckling för barn i tidig ålder. Ge ditt barn en upplevelse full av skoj, kreativitet och lärande med detta charmiga pussel från vår kollektion!

Jan Van Haasterens vänner har en rolig men kaotisk gympalektion.

Märke: Jan Van Haasteren

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 240

Mått på pussel: 49 x 35 cm

Rekommenderad ålder: +6 år