Ravensburger Pussel – Badromantik 1000 bitar

179 kr

Ett romantiskt pusselmotiv från Ravensburger som skildrar solnedgången vid Pulteney Bridge i Bath.

Endast 3 kvar i lager

Artikelnr: 21997 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Den historiska och eleganta Pulteney Bridge i Bath är i fokus för denna fantastiska scen. Den georgiska bron (designad av Robert Adam) sträcker sig över floden Avon, dess honungsfärgade sten glöder nästan i solnedgången tidigt på kvällen. Nedan lägger dammen till dramatik och avlar respekt från smalbåtsägaren som reser vidare mot Bradford-on-Avon. De rika orangea och gyllene tonerna på himlen ekar i de varma färgerna i den röda telefonboxen, gatlyktor och höstlöv. Ett par njuter av en promenad längs floden och njuter av synen, ljuden och atmosfären i denna romantiska stad.

Upptäck den perfekta passformen! Ravensburger har något för alla där varje färgglatt motiv är tillverkat av högklassiga material och specialdesignade verktyg för att säkerställa en pusselupplevelse av högsta kvalitet.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan det hjälper dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne samt din koordinations- och koncentrationsförmåga; allt detta medan du har kul!Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö