Cobble Hill Pussel – By i Toscana 1000 bitar

179 kr

Ge dig ut på en visuell resa till den idylliska landsbygden i Toscana med detta 1000-bitars pussel. Varje bit fångar detaljer från det pittoreska landskapet, från de terrakottafärgade husen till de böljande kullarna som omger dem. Med noggrannhet och skicklighet har konstnären skapat en scen som ger betraktaren en känsla av lugn och harmoni. Många timmars underhållning väntar när du sätter ihop varje bit och ser bilden av denna charmiga by växa fram framför dina ögon. Perfekt för både ensamtid och gemensam aktivitet med vänner och familj, detta pussel ger en möjlighet att fördjupa sig i den italienska landsbygdens skönhet och få en paus från vardagens stress och bekymmer. Ett 1000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv på en by i Toscana, Italien.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: CH40074 Kategorier: , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ge dig ut på en konstnärlig resa genom den charmiga toskanska landsbygden med detta 1000-bitars pussel. Varje bit av detta pussel är som en målning, fångar de rika nyanserna av grönt från cypresserna som sträcker sig mot himlen och de mjuka gyllene tonerna av solsken som badar de kulliga kullarna. Byggnaderna, med sina terrakottafärgade tak och vackra detaljer, ger en autentisk känsla av platsen. Den traditionella atmosfären och känslan av stillhet förmedlas på ett sätt som tar dig till hjärtat av den italienska landsbygden. Denna utmanande och belönande aktivitet är perfekt för att varva ner och njuta av skönheten i ett av världens mest älskade landskap. Låt dig förtrollas av Toscanas magi med varje bit du lägger till i detta pussel och skapa ditt eget mästerverk av landsbygdens harmoni. Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: By i Toscana