Cobble Hill Utgått

149 kr

Ett 275 bitars pussel med extra stora bitar, för enklare pusselläggning, från Cobble Hill med ett vackert motiv som skildrar den mysiga bistron Chez Michelle.

Slut i lager

Artikelnr: CH48004 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

“Chez Michelle” är ett vackert pusselmotiv som skildrar bistron Chez Michelle vid havet som är omgiven av färska blommor och frukt.

Pusslet har blivit illustrerat av John O’Brien.

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Cobble Hill’s pussel med extra stora pusselbitar gör det enklare att greppa och lägga pusslet. De stora bitarna hjälper synskadade att se bilddetaljerna bättre och gör det också lättare att greppa bitarna för dem med artrit- eller med olika fingerrörelse nedsättningar. Dessa pussel är också bra för Alzheimer-patienter eftersom det håller dem mentalt aktiva, men är inte alltför utmanade så att det skapar stress utan inger en känsla av lycka och fullbordade då man klarar av att lägga pusslet.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 275

Extra stora bitar för enklare pusselläggning

Storlek på pussel: 45,7 x 60,9 cm

Motiv: Chez Michelle