-20%

Cobble Hill Pussel – Den blåa hägern 500 bitar

119 kr -20%

Dyk in i naturens skönhet och stillhet med detta förtrollande 500-bitars pussel av en elegant blå häger. Varje bit är en konstnärlig tolkning av denna majestätiska fågel, fångad i en fridfull scen vid vattnet. Med sin långa, slanka hals och eleganta fjäderdräkt är hägern en symbol för grace och skönhet i naturen. Genom att sätta ihop detta pussel kommer du att fördjupa dig i dess värld, där lugnet från vattnet och den omgivande naturen skapar en atmosfär av stillhet och harmoni. Perfekt för en avkopplande stund ensam eller att dela med vänner och familj, detta pussel erbjuder både underhållning och en chans att uppskatta naturens underbara skapelser. Ett 500 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv på den blåa hägern

Märke:Cobble Hill

Antal bitar: 500

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv:Den blåa hägern

I lager

Artikelnr: 10015 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke:Cobble Hill

Antal bitar: 500

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv:Den blåa hägern