Jan Van Haasteren Pussel – Den magiska mässan 1000 Bitar

189 kr

Förundras över en spektakulär värld av mystik och under med Jan van Haasterens “Den magiska mässan” pussel med 1000 bitar. Detta pussel tar dig med på en fascinerande resa genom en magisk mässa där varje hörn är fyllt av överraskningar, skönhet och detaljer. Oavsett om du är en erfaren pusslare eller nybörjare, kommer detta pussel att locka dig in i sin förtrollande värld och ge dig timmar av underhållning och utforskning.

Jan van Haasteren, den prisbelönta konstnären, har skapat en fantastisk scen där magin är i luften och spänningen är på topp. Från magiska trick till färgglada karuseller och skrattande åskådare är varje del av bilden en källa till glädje och fascination.

Originaltitel: Magic Fair

Märke: Jan Van Haastern

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: 3608 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Kvalitet och Hållbarhet:

  • Tillverkat av högkvalitativt kartongmaterial för hållbarhet och långvarig användning.
  • Varje bit är exakt skuren för att passa perfekt tillsammans och minimera eventuella glapp, vilket gör det enkelt att lösa pusslet.
  • Högupplösta tryck av högsta kvalitet fångar varje nyans och detalj i bilden för en visuell fest för ögat.

Miljövänligt Material:

  • Tillverkat av miljövänligt material för att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet.
  • Jan van Haasteren är engagerad i att använda hållbara material och produktionsmetoder för att bidra till en mer hållbar framtid.

Storlek och Hanterbarhet:

  • Pusslets färdiga storlek är 68 x 49 cm (cirka 26,8 x 19,3 tum), vilket ger tillräckligt med utrymme för att varje detalj i den magiska mässan ska synas tydligt.
  • Bitarnas storlek är optimerad för att vara hanterbara men inte för små, vilket gör det enkelt att arbeta med och passar perfekt för alla åldrar.

Ett härligt, humoristiskt och detaljerat motiv från en trollkarls mässa fullt med magi.

“Den magiska mässan” pusslet från Jan van Haasteren är mer än bara en pusselutmaning, det är en inbjudan till en fantastisk värld av magi och äventyr. Ge dig själv eller någon du bryr dig om gåvan att uppleva timmar av spänning och glädje med detta förtrollande pussel. Oavsett om det är en regnig dag inomhus eller en kväll fylld med magi och mystik, kommer detta pussel att skapa minnen och upplevelser som varar livet ut.

Märke: Jan Van Haastern

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm