Cobble Hill Pussel – En lugn kväll 275 XL bitar

149 kr

Ett 275 bitars pussel med extra stora bitar, för enklare pusselläggning, från Cobble Hill med ett vackert motiv som skildrar en lugn kväll vid sjön.

Slut i lager

Artikelnr: CH48007 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

“En lugn kväll” är ett vackert pusselmotiv som skildrar en lugn kväll för lommarna och ankungarna när de simmar förbi öns stuga vid sjön.

Pusslet har blivit illustrerat av Beth Hoselton.

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Cobble Hill’s pussel med extra stora pusselbitar gör det enklare att greppa och lägga pusslet. De stora bitarna hjälper synskadade att se bilddetaljerna bättre och gör det också lättare att greppa bitarna för dem med artrit- eller med olika fingerrörelse nedsättningar. Dessa pussel är också bra för Alzheimer-patienter eftersom det håller dem mentalt aktiva, men är inte alltför utmanade så att det skapar stress utan inger en känsla av lycka och fullbordade då man klarar av att lägga pusslet.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 275

Extra stora bitar för enklare pusselläggning

Storlek på pussel: 45,7 x 60,9 cm

Motiv: En lugn kväll