Ravensburger Utgått

179 kr

Kan du upptäcka de åtta mysterierna som är gömda i pusslet och undkomma ditt eget undergångstempel?
Escape Pussel från Ravensburger är pusslet som får dig att tänka till en extra gång, och där allt inte är som det verkar.

Slut i lager

Produktbeskrivning

ESCAPE pussel från Ravensburger är som The Escaperoom idéen, där det gäller att lösa olika gåtor och ledtrådar för att ta sig fri – men i pusselform!

Det är ett roligt pussel där allt är inte som det verkar. Du ska inte lägga pusselmotivet som du ser på kartongen utan du måste lösa olika gåtor och ledtrådar för att hitta lösningen på pusselmotivet du ska lägga.

Klurigt men superroligt! Perfekt för alla pussel älskare!

I det här pusslet är du på en underbar semester i Asien där en tour guide tar dig till ett gammalt tempel. Men under rundturen blir du trött, går vilse och glider ner i djupet. Kan du fly och stoppa detta tempel från att bli din grav? Detta är extra utmanande, eftersom pusselbilden på kartongen är inte den du ska lägga, utan du måste först dechiffrera och lösa ledtrådarna i broschyren. Du kan få extra ledtrådar genom att skanna QR-koden – och om allt annat misslyckas, kan du använda det slutliga svaret i det förseglade kuvertet.

Kan du upptäcka de åtta mysterierna som är gömda i pusslet och undkomma ditt eget undergångstempel?

Märke: Escape #02

Tillverkare: Ravensburger

Antal bitar: 759 st

Storlek på pusslet: 70×50 cm

Rekommenderad ålder: +12 år

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö