Ravensburger Pussel – Escape 3: Häxans kök 759 bitar

179 kr

Kan du upptäcka och lösa de åtta mysterierna som är gömda i pusslet och överleva för att se en helt ny dag?
Escape Pussel från Ravensburger är pusslet som får dig att tänka till en extra gång, och där allt inte är som det verkar.

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: 9298 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

ESCAPE pussel från Ravensburger är som The EscapeRoom idéen, där det gäller att lösa olika gåtor och ledtrådar för att ta sig fri – men i pusselform!

Det är ett roligt pussel där allt är inte som det verkar. Du ska inte lägga pusselmotivet som du ser på kartongen utan du måste lösa olika gåtor och ledtrådar för att hitta lösningen på pusselmotivet du ska lägga.

Klurigt men superroligt! Perfekt för alla pussel älskare!

I det här pusslet är du på en skogsvandring då du helt plötsligt upptäcker en ny svampart som du aldrig sett förut och kan inte motstå att ta en liten bit.. Din värld börjar snurra och du inser snabbt att svampen är giftig! Med det lilla kraft du har kvar försöker du ta dig hemåt men faller igenom ett stort svart hål, för att sedan befinna dig i en häxas skogskök. Kan du hitta motgiftet och rädda dig själv? Detta är extra utmanande, eftersom pusselmotivet som du ska lägga är inte den samma som på kartongen, utan du måste dechiffrera och lösa ledtrådarna i broschyren. Du kan få extra ledtrådar genom att skanna QR-koden – och om allt annat misslyckas, använd det slutliga svaret i det förseglade kuvertet.

Kan du upptäcka och lösa de åtta mysterierna som är gömda i pusslet och överleva för att se en helt ny dag?

Märke: Escape #03

Tillverkare: Ravensburger

Antal bitar: 759 st

Storlek på pusslet: 70×50 cm

Rekommenderad ålder: +12 år

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö