Ravensburger Pussel – Ett Stopp för att säga Hej! 1000 Bitar

179 kr

Ta en paus från vardagens stress och låt dig svepas iväg till en varm och välkomnande plats med detta pussel “Ett Stopp för att säga Hej!” med 1000 bitar. Varje bit av detta pussel är en kärleksfull hyllning till en enkel gest som kan göra en stor skillnad – att stanna upp och säga hej till någon. Bilden fångar en idyllisk scen där människor möts och utbyter glada hälsningar på en solig gata. Med sin färgglada design och detaljerade illustrationer är detta pussel en perfekt utmaning för alla åldrar och en påminnelse om vikten av vänlighet och gemenskap.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö

Slut i lager

Artikelnr: 10217641 Kategorier: , , , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Ge dig själv en stund av lugn och värme med detta underbara pussel “Ett Stopp för att säga Hej!” bestående av 1000 bitar. Varje bit av detta pussel bär med sig en kärleksfull hyllning till en enkel men kraftfull gest – att stanna upp och säga hej till någon.

Bilden fångar en ögonblicksbild av en solig gata där människor möts och utbyter glada hälsningar. Det är en scen som för tankarna till gemenskap, vänlighet och en känsla av samhörighet. Varje detalj i bilden är omsorgsfullt ritad för att fånga den varma atmosfären och de små ögonblick av glädje som kan uppstå i vardagen när vi tar oss tid att bry oss om varandra.

Att sätta ihop detta pussel är inte bara en rolig och utmanande aktivitet, det är också en möjlighet till reflektion och självfördjupning. Med varje bit som du placerar på plats kommer du att få känna en större koppling till människorna på bilden och en ökad uppskattning för de små glädjeämnen som omger oss varje dag.

När pusslet är färdigt kommer du att kunna beundra den vackra bilden du har skapat och låta dig själv förloras i dess detaljer. Det är en påminnelse om värmen och vänligheten som finns runt oss, och om vikten av att ta sig tid att stanna upp och säga hej till varandra.

Så ge dig själv gåvan av lugn och gemenskap med detta fantastiska pussel “Ett Stopp för att säga Hej!” Det är en upplevelse som kommer att fylla ditt hjärta med glädje och lämna dig med en känsla av fred och harmoni.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö