Jan Van Haasteren Pussel – Fredagen den 13:e 1000 Bitar

189 kr

Förbered dig för en spännande och mystisk pusselupplevelse med “Fredagen den 13:e”! Med 1000 bitar av spänning och mysterium tar detta pussel dig med på en resa genom en värld av skräck och övernaturliga händelser.

“Fredagen den 13:e” pusslet är inspirerat av den ikoniska skräckfilmen och erbjuder en detaljerad och atmosfärisk illustration som fångar essensen av denna kusliga saga. Varje bit av detta pussel är fyllt med symbolik och detaljer som kommer att fängsla och utmana dig.

Tillverkat av högkvalitativt material garanterar detta pussel en behaglig och långvarig pusselupplevelse. Med sina 1000 bitar är det en utmaning som passar både nybörjare och erfarna pusslare, och det är också en utmärkt aktivitet för att skapa en spännande atmosfär hemma.

Med motivet “Fredagen den 13:e” får du en inblick i den mörka och skrämmande världen av skräck. Från ikoniska scener till subtila detaljer som bara de mest uppmärksamma kan upptäcka, varje bit av detta pussel bjuder in dig att utforska och upptäcka den hemska historien.

Ett härligt, humoristiskt och detaljerat motiv från en dag då allt går söderut.

Märke: Jan Van Haasteren

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm

Slut i lager

Artikelnr: 3589 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Varför välja “Fredagen den 13:e” 1000 Bitar pussel:

  1. Atmosfärisk design: Inspirerat av den klassiska skräckfilmen “Fredagen den 13:e”, erbjuder detta pussel en atmosfärisk och spännande upplevelse som kommer att hålla dig klistrad vid pusselbrädet.
  2. Utmanande och underhållande: Med 1000 bitar är detta pussel en perfekt balans mellan utmaning och nöje. Perfekt för att fördriva tiden på ett sätt som är både spännande och belönande.
  3. Högkvalitativt material: Tillverkat av högkvalitativt material för en hållbar och njutbar pusselupplevelse som varar över tid.
  4. Perfekt för skräckentusiaster: En utmärkt present till alla som älskar skräckfilmer och spännande berättelser. Perfekt för att skapa en spännande atmosfär hemma eller för att ge som gåva till en skräckfilmälskare.

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva som kommer att glädja och underhålla med “Fredagen den 13:e” 1000 Bitar pussel. Upplev spänningen och mysteriet och skapa minnen som varar livet ut!

Ett härligt, humoristiskt och detaljerat motiv från en dag då allt går söderut.

Märke: Jan Van Haasteren

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm