Jan Van Haasteren Pussel – Gräsklippartävling 1000 Bitar

189 kr

Ge dig in i en rolig och humoristisk värld av gräsklippningstävlingar med Jan van Haasterens “Gräsklippartävling” pussel! Med 1000 bitar av färgglädje och detaljer är detta pussel en perfekt aktivitet för att utforska en fantasifull tävling fylld med skratt och överraskningar.

Jan van Haasteren är mästaren bakom de livfulla och humoristiska illustrationerna som kännetecknar “Gräsklippartävling”. Varje bit av detta pussel är fylld med karaktärer och situationer som tar dig med på en rolig och underhållande resa genom en alternativ värld av trädgårdsarbete.

Tillverkat av högkvalitativt material garanterar detta pussel en behaglig och hållbar pusselupplevelse. Med sina 1000 bitar är det en utmaning som passar både nybörjare och erfarna pusslare, och det är också en utmärkt aktivitet för att koppla av och ha roligt.

Med motivet “Gräsklippartävling” får du en inblick i den fantasifulla världen av tävlingar. Från hysteriska tävlande till bisarra gräsklippare och oväntade hinder, varje bit av detta pussel bjuder in dig att utforska och upptäcka den galna tävlingsmiljön.

Ett härligt, humoristiskt och detaljerat motiv från en rolig och galen dag på gräsklippartävlingen.

Märke: Jan Van Haastern

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm

Slut i lager

Beskrivning

Varför välja Jan van Haasterens “Gräsklippartävling” 1000 Bitar pussel?

  1. Humoristisk design: Inspirerat av en fantasifull tävling, erbjuder detta pussel en rolig och underhållande upplevelse för alla åldrar.
  2. Utmanande och underhållande: Med 1000 bitar är detta pussel en perfekt balans mellan utmaning och nöje. Perfekt för att fördriva tiden på ett sätt som är både spännande och belönande.
  3. Högkvalitativt material: Tillverkat av högkvalitativt material för en hållbar och njutbar pusselupplevelse som varar över tid.
  4. Jan van Haasterens signaturstil: Upplev den unika och charmiga illustrationen av gräsklippartävlingen i Jan van Haasterens karaktäristiska stil som är älskad av pusselentusiaster över hela världen.
  5. Stressreducerande aktivitet: Koppla av och låt fantasin flöda fritt medan du fokuserar på att sammanfoga varje bit till en komplett bild. En perfekt aktivitet för att slappna av och ha roligt.

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva som kommer att glädja och underhålla med Jan van Haasterens “Gräsklippartävling” 1000 Bitar pussel. Utforska tävlingen och skapa minnen som varar livet ut!

Ett härligt, humoristiskt och detaljerat motiv från en rolig och galen dag på gräsklippartävlingen.

Märke: Jan Van Haastern

Tillverkare: Jumbo

Antal Bitar: 1000

Mått på pussel: 68 x 49 cm