Cobble Hill Pussel – Hundar på Utflykt 1000 bitar

179 kr

Ge dig ut på äventyr med detta charmerande 1000-bitars pussel Hundar på Utflykt. Varje bit fångar glädjen hos fyrbenta vänner som utforskar naturen tillsammans. Med olika raser och personligheter skapar det en livlig och underhållande scen. Perfekt för hundälskare, det erbjuder timmar av avkoppling och skapande. Ett 1000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv av hundar på utflykt.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Hundar på Utflykt

I lager

Artikelnr: CH40155 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ge dig ut på äventyr med detta charmiga 1000-bitars pussel av Hundar på Utflykt. Varje bit av detta pussel fångar glädjen och entusiasmen hos dessa fyrbenta vänner när de utforskar naturen tillsammans. Med olika raser och personligheter representerade, skapar pusslet en mångfald av hundar som skapar en livlig och underhållande scen. Från lekfulla valpar till mer avslappnade äldre hundar, finns det en karaktär för varje hundälskare att bli förälskad i. Dessutom erbjuder det 1000-bitars formatet en utmanande och belönande upplevelse, perfekt för både ensamtid och att dela med vänner och familj. Njut av timmar av avkoppling och skapande när du sätter ihop varje bit och låter bilden av dessa glada hundar växa fram framför dina ögon. Detta pussel är en hyllning till den unika bindningen mellan människa och hund och en påminnelse om glädjen som dessa lojala vänner ger oss varje dag. Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Hundar på Utflykt