Ravensburger Pussel – Julhuset 1000 bitar

179 kr

Familjer kommer från när och fjärran för att njuta av denna fantastiska julutställning! Ett detaljrik pusselmotiv från Ravensburger.

Endast 3 kvar i lager

Artikelnr: 21589 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

ägarna till julhuset älskar att dekorera sitt hem under julen, med varje bit av huset och trädgården fylld med vackra utställningar. Vilken fantastisk plats att njuta av, ta bilder och till och med dela med andra via ett videosamtal! Bortom huset ser vi ljusen från den snötäckta byn och kyrkan, stugor som ligger uppe på sluttningen och en blå himmel beströdd med stjärnor. även tomten flyger förbi för att kolla in den vackra scenen.

Upptäck den perfekta passformen! Ravensburger har något för alla där varje färgglatt motiv är tillverkat av högklassiga materialoch specialdesignade verktyg för att säkerställa en pusselupplevelse av högsta kvalitet.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan det hjälper dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne samt din koordinations- och koncentrationsförmåga; allt detta medan du har kul! Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö