Cobble Hill Pussel – Kattstaden 1000 bitar

179 kr

Välkommen till Kattstaden, en sagolik plats där katter regerar och äventyr väntar runt varje hörn! Detta 1000-bitars pussel tar dig med på en resa genom en fantastisk stad där varje gata, torg och byggnad är hem för våra lurviga vänner. Från de pittoreska kattkaféerna där katter njuter av solen till de små butikerna som säljer leksaker och godsaker för våra fyrfota vänner – varje del av Kattstaden är full av liv och färg. Du kommer att förföras av den detaljerade och fantasifulla designen av varje bit, som fångar den lekfulla och charmerande atmosfären i staden. Detta pussel är inte bara en rolig och utmanande aktivitet, det är också en källa till glädje och inspiration för kattälskare i alla åldrar. Så varför inte ge dig ut på ett äventyr genom Kattstaden och låta din fantasi vandra fritt medan du sätter ihop detta fantastiska pussel? Det är en resa som du sent kommer att glömma! Ett 1000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv av katter.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Kattstaden

I lager

Artikelnr: CH40044 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

Ge dig ut på ett äventyr i Kattstaden med detta 1000-bitars pussel. Varje bit fångar den charmiga och livliga atmosfären i denna fantasifulla stad, där katter regerar och äventyr väntar runt varje hörn. Från kattkaféer till kattaffärer och kattens bostäder är varje del av staden full av detaljer som får dig att le och lockar dig att utforska mer. Pusslet är inte bara en rolig och utmanande aktivitet, det är också en källa till glädje och inspiration för kattälskare i alla åldrar. Varje bit är som ett litet konstverk som berättar en historia om kattlivet i denna fantastiska stad. Så låt dig förtrollas av Kattstadens magi och låt din fantasi vandra fritt medan du sätter ihop detta fantastiska pussel. Det är en resa som du sent kommer att glömma! Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Kattstaden