Ravensburger Pussel – Korallrev Tillflyktsort 1000 Bitar

179 kr

Dyk ner i djupet av havet och utforska dess underverk med detta fascinerande pussel “Korallrev Tillflyktsort”, bestående av 1000 bitar. Inspirerat av den färgrika och livliga världen av korallrev, fångar detta pussel den otroliga skönheten och mångfalden av marint liv. Från glittrande fiskar till eleganta havssköldpaddor och majestätiska korall formationer – varje bit är som en liten del av detta undervattens paradis, noggrant utformad för att återspegla dess unika karaktär och skönhet. Med sin höga kvalitet och detaljerade design är detta pussel en perfekt utmaning för alla naturälskare och ett fantastiskt sätt att utforska havets magi i ditt eget hem.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö

Endast 4 kvar i lager

Produktbeskrivning

Ge dig själv en djupdykning i den fantastiska världen under ytan med detta otroliga pussel “Korallrev Tillflyktsort”, bestående av 1000 bitar. Inspirerat av de färgglada och livfulla korallreven fångar detta pussel den häpnadsväckande skönheten och den mångfald av marint liv som trivs där.

Varje bit av detta pussel är som en liten del av ett undervattens äventyr, där du kommer att stöta på allt från glittrande fiskar till eleganta havssköldpaddor och majestätiska korall formationer. Varje bit är noggrant utformad för att återspegla den unika karaktären och skönheten hos dessa naturliga underverk.

Att sätta ihop detta pussel är inte bara en aktivitet, det är en resa in i en värld av undervattens magi och förundran. Med varje bit du placerar på plats kommer du att fördjupa dig i havets underbara mångfald och känna dig alltmer förankrad i dess skönhet och mystik.

När pusslet är färdigt kommer du att kunna beundra den fantastiska bilden du har skapat och låta dig själv förloras i dess skönhet och detaljer. Det är inte bara ett pussel, det är en hyllning till havets underverk och en påminnelse om den otroliga skönheten som finns under ytan.

Så ge dig själv gåvan av havets skönhet med detta underbara pussel “Korallrev Tillflyktsort”. Det är en resa till en värld av förundran och upptäckt som du sent kommer att glömma.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö