Cobble Hill Pussel – Rastplats 1000 bitar

179 kr

Ge dig ut på en lugn och fridfull resa med detta 1000-bitars pussel Rastplats. Varje bit av detta pussel fångar skönheten i en avlägsen plats där lugnet råder och naturen omfamnar dig. Bland grönskande träd och frodig vegetation hittar du en oas av stillhet och avkoppling. Med varje bit du lägger till kommer bilden av denna idylliska plats att växa fram framför dina ögon, vilket ger dig en känsla av lugn och harmoni. Det är en perfekt aktivitet för att varva ner och fly vardagens stress, samtidigt som det ger en stunds njutning och reflektion över naturens skönhet och dess helande kraft. Njut av den rogivande effekten av att sätta ihop detta vackra pussel och låt dig förföras av dess fridfulla charm. Ett 1000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv från en stuga intill en sjö.

I lager

Artikelnr: CH40198 Kategorier: , , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ge dig ut på en resa genom denna vackra och fridfulla scen med detta 1000-bitars pussel Rastplats. Varje bit är som ett fönster till en lugn och avkopplande plats där naturens skönhet omfamnar dig. Bland skuggande träd och grönskande buskar hittar du en idyllisk plats för en paus från vardagens stress och bekymmer. Många timmar av avkoppling och nöje väntar när du sätter ihop varje bit och låter bilden av denna vackra rastplats ta form framför dina ögon. Perfekt för både ensamtid och att dela med vänner och familj, detta pussel är en påminnelse om vikten av att sakta ner tempot och njuta av naturens enkelhet och skönhet. Låt dig förtrollas av den lugna atmosfären och upplev den rogivande effekten av att förlora dig själv i denna fridfulla scen. Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Rastplats