Cobble Hill Pussel – Regnbåge 2000 bitar

279 kr

Dyk ner i en hav av färger och skapa din egen regnbåge med detta imponerande 2000-bitars pussel. Varje bit är som en penseldrag på en målarduk, fångar skönheten och mångfalden av färger som smälter samman för att bilda regnbågens fantastiska båge. Genom att sätta ihop varje bit får du inte bara en visuell upplevelse utan också en känslomässig resa. Det är en utmanande och belönande aktivitet som stimulerar sinnet och ger timmar av nöje och koncentration. Perfekt för både ensamtid och att dela med vänner och familj, detta pussel är en hyllning till naturens underverk och den konstnärliga skönheten i världen omkring oss. Så låt din fantasi flöda fritt och låt dig förföras av den magiska skönheten i en regnbåge med detta fantastiska pussel. Ett 2000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv av regnbåge målning.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Regnbåge

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: CH49001 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ta del av en färgsprakande resa med detta extraordinära 2000-bitars pussel Regnbåge. Varje bit är som en skatt från naturen, fångar en nyans av ljus och färg som bildar regnbågens majestätiska båge. Genom att sätta ihop varje bit blir du en del av en konstnärlig process där du skapar din egen regnbåge, bit för bit. Det är en resa som tar dig genom ett hav av nyanser och toner, från de djupa röda till de skimrande violett, och låter dig uppleva naturens färgrika skönhet på ett unikt sätt. Med 2000 bitar är detta pussel en utmaning som garanterat kommer att underhålla dig under lång tid framöver. Oavsett om du är en erfaren pusslare eller en nybörjare som vill testa dina färdigheter, kommer detta pussel att ge dig en fantastisk och minnesvärd upplevelse. Så ta chansen att utforska naturens magi och låt dig förföras av den fantastiska skönheten i en regnbåge med detta fantastiska pussel.

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Regnbåge