-20%

Cobble Hill Pussel – Trubbel i paradiset 500 bitar

119 kr -20%

Upplev spänningen med detta fängslande pussel “Trubbel i paradiset” med 500 bitar. Denna fantastiska scen fångar en ögonblicksbild av paradiset, komplett med tropiskt djurliv och frodig vegetation. Varje bit är noggrant utformad för att locka fram den livfulla energin i detta tropiska paradis. Fåglar flyger över himlen, exotiska blommor blomstrar och djungelns rika grönska omger dig. Men vänta, något står inte rätt till. En apa har smitit iväg med en frukt, en papegoja har gömt en nyckel, och en lemurliknande varelse verkar ha tappat sin favoritleksak! Det är upp till dig att sätta ihop alla 500 bitar för att lösa mysterierna i detta paradis och återställa harmonin. Perfekt för pusselentusiaster som letar efter en rolig och utmanande upplevelse med en twist av äventyr och mystik. Ett 500 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv på tre små busfrön.

I lager

Artikelnr: 10034 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke:Cobble Hill

Antal bitar: 500

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv:Trubbel i paradiset