Ravensburger Pussel – Vintage Ateljé 1000 bitar

179 kr

Denna livfulla och detaljerade pusselmotiv från Ravensburger är en hyllning till sömmerskor och deras utsökta arbete.

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: 21604 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Mönster, tråd, knappar och pärlor visas över denna fullsatta bordsskiva och hjälper sömmerskan att bedöma valen och fatta sina beslut. Hon får hjälp av anteckningar från tidigare projekt, alla noggrant dokumenterade i detaljerade anteckningsböcker. Nålar, nålar, krokar och ögonsaxar och en färgglad nålkudde kompletterar denna hektiska och nostalgiska scen. Vad kommer vår skickliga sömmerska att bestämma sig för att göra? Slappna av, varva ner och skapa några uppmärksamma ögonblick när du sorterar, väljer och sätter ihop bitarna i detta charmiga pussel.

Pusslet är illustrerad av Aimee Stewart.

Upptäck den perfekta passformen! Ravensburger har något för alla där varje färgglatt motiv är tillverkat av högklassiga material och specialdesignade verktyg för att säkerställa en pusselupplevelse av högsta kvalitet.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan det hjälper dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne samt din koordinations- och koncentrationsförmåga; allt detta medan du har kul!Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö