Ravensburger Utgått

179 kr

Vintage sommarträdgård är ett pusselkollage från Ravensburger som skildrar omtyckta trädgårdsböcker från svunna år.

Slut i lager

Artikelnr: 21639 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ta en paus från dina trädgårdsarbeten och upptäck denna förtjusande samling vintageböcker, några som går tillbaka över 100 år. Titlarna omfattar många ämnen, teman, smaker och åldersgrupper, alla med ett vackert designat omslag och charmiga illustrationer. Vår vackra bokhylla är omgiven av girlanger och buketter av utsökta blommor, deras blommor drar till sig uppmärksamhet från besökande insekter. Utforska och njut av färgerna, titlarna och detaljerna i detta vackra bibliotek. Slappna av, varva ner och skapa några uppmärksamma ögonblick när du lägger detta himmelska pussel.

Pusslet är illustrerad av Aimee Stewart.

Upptäck den perfekta passformen! Ravensburger har något för alla där varje färgglatt motiv är tillverkat av högklassiga material och specialdesignade verktyg för att säkerställa en pusselupplevelse av högsta kvalitet.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan det hjälper dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne samt din koordinations- och koncentrationsförmåga; allt detta medan du har kul! Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö