-29%

Cobble Hill Rampussel – Bäverdammen 35 bitar

49 kr -29%

Ett 35 bitars rampussel med bricka från Cobble Hill med ett härligt motiv på en bäverfamilj som är i full fart med att bygga en damm.

I lager

Produktbeskrivning

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

Brickpusslet från Cobble Hill har ett hårt, hållbart tavelbricka som fungerar till att lägga pusslet på samt en riktlinje för montering. När man plockar bort pusselbitarna från brickan så kan man se motivet tryckt på tavelbrickan. Detta hjälper att se vart pusselbitarna ska placeras. Pusselbitarna passar perfekt och säkert in i ramen på brickan vilket gör det till en fantastiskt reseaktivitet. Man kan även lägga pusslet utan hjälp av pussel-tavelbrickan för att få en mer utmaning. Super roligt för både små och stora!

Att lägga pussel är inte bara roligt utanbidrar även till att utveckla finmotoriken hos ditt barn och även logisk och kreativt tänkande; då man måste matcha delarna med hjälp av färg och form. Det är dessutom väldigt avslappnande och rogivande.

Märke:Cobble Hill

Antal bitar: 35

Brickpussel med tavelram

Storlek på pussel: 35,5 x 25,4 cm

Rekommenderad ålder +3 år

Motiv:Bäverdammen

Rekommenderas ej för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!