Ravensburger Brädspel – Sagan om ringen: Book Game

549 kr

 • Typ: Brädspel
 • Spelare: 1-4
 • Ålder: +10 år
 • Varaktighet: 20-160 min
 • Språk: Engelska
 • Spel typ: Familjespel, Strategispel
 • Publisher: Ravensburger

Endast 4 kvar i lager

Artikelnr: 10827542 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Sauron har kastat mörka skuggor över Midgård och den berömda ringen måste förstöras!

Utforska Midgård, möt ikoniska figurer som Frodo, Gandalf och Aragorn, och delta i de episka striderna mot Sauron och hans styrkor.

Lord of the Rings: Adventure Book Game är ett spännande spel som ger spelarna möjligheten att uppleva äventyren från J.R.R. Tolkiens episka berättelser på ett helt nytt sätt.

Målet med spelet är att genomföra olika äventyr genom att använda spelkorten klokt. Varje spelare börjar med ett set kort som representerar karaktärer, objekt och händelser från Sagan om Ringens universum.

I starten av varje äventyr läser en spelare högt från äventyrsboken där den aktuella scenen och de utmaningar som spelarna står inför beskrivs. Därefter ska spelarna turas om att spela sina kort för att övervinna de olika utmaningarna och nå målet för äventyret.

Varje kort har olika egenskaper och kräver olika resurser för att kunna spelas. Du kan till exempel använda karaktärskort för att utföra handlingar, objektkort för att lösa gåtor och händelsekort för att ändra spelets gång. Det är viktigt att tänka strategiskt och att samarbeta med de andra spelarna för att hitta det bästa sättet att övervinna utmaningarna och slutföra äventyret.

Under spelets gång kommer spelarna att stöta på olika val som kan påverka handlingen och utmaningarna. Dessa val kan leda till olika resultat och ge spelarna olika möjligheter att utforska spelets värld. Det är upp till spelarna att göra de rätta valen och hitta den bästa vägen framåt.

Lord of the Rings: Adventure Book Game är ett samarbetsspel, vilket betyder att spelarna ska samarbeta för att kunna vinna. Det kan handla om att dela resurser, kombinera kort eller koordinera strategier. Samarbetet mellan spelarna är avgörande för att man ska klara sig bra i spelet.

Spelet är designat för att vara roligt och utmanande för både erfarna spelare och nybörjare. Reglerna är lätta att lära sig, men det finns också möjlighet att dyka djupare ner i strategier och utforska olika taktiker för att öka chanserna till framgång.

Utöver en spännande gameplay har det här spelet också vackra illustrationer som väcker Midgårds magiska värld till liv. Ni kan se noggrant återskapade landskap, karaktärer och ikoniska scener från “Lord of the Rings”-universumet.

Så, följ med på resan genom Midgård och upplev en helt ny sida av “Lord of the Rings”.

Innehåller:

 • Adventure Game Book
 • Kort
 • Marker
 • Miniatyrfigurer i plast

Spelregler på engelska.

Tillverkaren har valt att försegla denna vara med tejp i stället för att lägga plast runt asken.
Tejpen ska skäras eller klippas för att förhindra skador på asken.