-30%

Trefl Babypussel- kort, Katter

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 69 kr. -30%

Katter Babypussel är det perfekta valet för de minsta pusselentusiasterna och kattälskarna! Detta korta babypussel är utformat med små händer i åtanke och består av stora, greppvänliga bitar som är lätta att hantera och matcha. Med färgglada och charmiga bilder av olika katter är detta pussel en rolig och pedagogisk leksak som främjar ögon-hand-koordination, färgigenkänning och tidiga pusselkompetenser. Tillverkat av slitstarkt material och utan skarpa kanter för säker lek. Perfekt för barn i åldern 1-3 år.

I lager

Artikelnr: 01592 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Katter Babypussel är det ultimata pusslet för de minsta kattälskarna och blivande pusselproffs. Utformat med små händer i åtanke erbjuder detta korta babypussel stora, greppvänliga bitar som är lätta att hantera och matcha. Varje bit är rikt illustrerad med färgglada och charmiga bilder av olika katter, vilket gör pusslet till en rolig och pedagogisk leksak för tidigt lärande.

Detta babypussel är inte bara en källa till underhållning utan också ett utmärkt verktyg för att främja utvecklingen av ögon-hand-koordination, färgigenkänning och tidiga pusselkompetenser hos barn i åldern 1-3 år. Tillverkat av slitstarkt material och utan skarpa kanter, garanterar detta pussel säker lek och hållbarhet.

Ge din lilla äventyrare en fantastisk start på sin pusselresa med Katter Babypussel och låt dem utforska världen av katter på ett interaktivt och roligt sätt!