Alga Barnspel: Musse & Helium 123 – Superkul med siffror

199 kr

Lär dig siffror på ett roligt och interaktivt sätt med Musse & Helium 123 – Superkul med siffror! Det här barnspelet är utformat för att göra inlärningen av siffror till en lekfull upplevelse för barn i åldrarna 3-6 år. Med hjälp av Musse och Helium, två karaktärer som barnen älskar, kommer de att utforska siffror, räkna och lösa enkla matte problem. Spelet innehåller färgglada spelbrickor, kort och en instruktionsbok för att guida barnen genom olika aktiviteter och övningar. Perfekt för förskolan, hemmet eller för resor.

I lager

Artikelnr: 38018501 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Musse & Helium 123 – Superkul med siffror är ett fantastiskt barnspel som inte bara underhåller utan också utvecklar barnens matematiska färdigheter på ett roligt och interaktivt sätt. Med Musse och Helium som guider tar spelet barnen med på en spännande resa genom siffrornas värld, där de får lära sig att räkna, känna igen siffror och lösa enkla matteproblem.

Spelet är speciellt utformat för barn i åldrarna 3-6 år och är perfekt för användning i förskolor, hemmet eller för att underhålla barnen under resor. Genom att använda färgglada spelbrickor och kort stimuleras barnens kreativitet och intresse samtidigt som de utvecklar sin matematiska förmåga.

Den medföljande instruktionsboken innehåller olika aktiviteter och övningar som är anpassade efter barnens ålder och färdighets nivå. Genom att följa Musse och Heliums äventyr kommer barnen att lära sig att koppla ihop siffror med vardagliga situationer, vilket gör inlärningen mer meningsfull och rolig.

“Musse & Helium 123 – Superkul med siffror” är mer än bara ett spel – det är en interaktiv och pedagogisk upplevelse som kommer att inspirera barnen att utforska världen av siffror på ett lekfullt sätt. Ge dina barn en stark grund i matematik och låt dem ha kul samtidigt med detta fantastiska barnspel!