Djurbebisar – Domino

99 kr

Djurbebisar – Domino är ett charmigt och engagerande dominospel som är perfekt för de yngsta familjemedlemmarna. Med söta illustrationer av djurungar från hela världen, ger detta spel barn en underhållande introduktion till djurens rike samtidigt som det stimulerar deras kognitiva utveckling och logiska tänkande.

Egenskaper:

  • Pedagogiskt och underhållande: Spelkorten visar bedårande bilder av djurbebisar, vilket gör inlärningen om olika djurarter både rolig och minnesvärd.
  • Utvecklar färdigheter: Perfekt för att hjälpa barn utveckla finmotorik och problemlösningsförmåga genom spel och lek.
  • Högkvalitativa material: Tillverkat med hållbara och säkra material, är varje dominobricka designad för att tåla spel och hantering av små barn.
  • Familjevänligt: Enkla regler och snabba spelomgångar gör detta till ett utmärkt spel för familjespelkvällar eller som en pedagogisk aktivitet i förskolan.
  • Bärbar och praktisk: Lätt att förpacka och ta med sig, vilket gör det idealiskt för resor eller som en rolig aktivitet på barnkalas.

Djurbebisar – Domino är det perfekta sättet för barn att utforska den fascinerande världen av djur samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter. Med dess förtjusande design och pedagogiska värde är det en oumbärlig del av varje barns spelsamling.

Endast 3 kvar i lager

Artikelnr: 5857110 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Domino är ett klassiskt och populärt spel, nu med härliga motiv på djurbebisar.Enkla regler och fina bilder gör att man kan spela Domino om och om igen utan att tröttna. Det är dessutom ett roligt och lärorikt spel för hela familjen!Ett bra spel som utvecklar din uppfattningsförmåga och förmågan att tänka logiskt på ett roligt sätt.Det gäller att bli av med sina brickor så fort som möjligt!