Lautapelit Feud (SE)

199 kr

 • Typ: Kortspel, Brädspel
 • Spelare: 3-5
 • Ålder: +10 år
 • Varaktighet: 15-30 min
 • Språk: Svenska
 • Spel typ: Partyspel, Familjespel, Vuxenspel
 • Publisher: Lautapelit

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: LPFI725 Kategorier: , Varumärke:

Produktbeskrivning

Kungen har dött och han lämnade inga ättlingar efter sig. De mäktigaste familjerna försöker ta makten i riket med sammansvärjningar, list… och blod. Du leder en av de här familjerna.

 1. Lägg korten nedvända för att förbereda dina lömska planer.
 2. Skydda dina intressen eller förbered en kedja av händelser.
 3. Avslöja dina intriger vid rätt tillfälle.
 4. Samla inflytande för att ta över tronen!

Ge dig in i en värld fylld av intriger och maktkamp i brädspelet Feud från Lautapelit!

Efter kungens bortgång har de mäktigaste familjerna samlats för att kämpa om tronen. Med sammansvärjningar och listiga planer är det upp till dig att leda din familj till seger.

I Feud förbereder du dina strategiska planer genom att placera korten nedvända. Varje drag är avgörande när du skyddar dina intressen och förbereder en kedja av händelser för att vinna inflytande. När rätt tillfälle kommer avslöjar du dina intriger och manipulerar situationen till din fördel.

Samla inflytande genom taktiskt spel och erövra tronen. Varje spelomgång är intensiv och fylld av spänning när du navigerar genom intrigmakten och kämpar för att ta kontroll över riket.

Feud är ett spel för spelare i åldern 10 år och uppåt och kan spelas av 3-5 deltagare. Med en speltid på cirka 25 minuter är det perfekt för snabba och spännande spelstunder. Reglerna är på svenska, vilket gör det lätt att komma igång och fördjupa sig i spelets värld.

Vässa dina färdigheter i manipulation och strategi och ta din plats som den mäktigaste familjen i Feud. Kämpa om tronen, känn spänningen och vinn över dina rivaler i detta fantastiska brädspel. Är du redo att ta dig an utmaningen och bli den ultimata härskaren?