Ravensburger Pussel – Disney Slott: Merida 1000 Bitar

179 kr

Dyk in i den magiska världen av Disney med detta fantastiska pussel “Disney Slott: Merida” bestående av 1000 bitar. Inspirerat av den älskade karaktären Merida och hennes slott från filmen “Modig”, fångar detta pussel den magiska atmosfären och skönheten i Disneys sagovärld. Varje bit är som en liten del av denna förtrollande plats, noggrant utformad för att återspegla dess karaktär och charm. Med sin höga kvalitet och detaljerade design är detta pussel en perfekt utmaning för alla Disney-fans och en fantastisk prydnad för ditt hem när det är färdigt.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö

Endast 4 kvar i lager

Produktbeskrivning

Ge dig själv en biljett till Disneys sagovärld med detta förbluffande pussel “Disney Slott: Merida”, bestående av 1000 bitar. Inspirerat av den modiga och älskvärda karaktären Merida och hennes majestätiska slott från filmen “Modig”, fångar detta pussel den magiska atmosfären och skönheten i Disneys universum på ett enastående sätt.

Varje bit av detta pussel är som en liten del av en magisk historia, noggrant utformad för att återspegla den karaktär och charmen hos Meridas slott. Från de detaljerade tornen till de förtrollande trädgårdarna och den praktfulla arkitekturen – varje del av detta pussel bär på sin egen del av Disneys förtrollning.

Att sätta ihop detta pussel är inte bara en aktivitet, det är en resa in i en fantasivärld där drömmar blir verklighet. Med varje bit som du placerar på plats kommer du att känna dig alltmer fördjupad i Disneys magi och förundras över dess skönhet och detaljer.

När pusslet är färdigt kommer du att kunna beundra den praktfulla bilden du har skapat och känna dig stolt över din prestation. Det är inte bara ett pussel, det är en påminnelse om Disneys oförglömliga berättelser och den magi som de för med sig.

Så ge dig själv gåvan av Disneys förtrollning med detta underbara pussel “Disney Slott: Merida”. Det är en resa in i en värld av äventyr och fantasi som du sent kommer att glömma.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö