Cobble Hill Pussel – Godisaffären 2000 bitar

279 kr

Stig in i en sagolik värld av sötsaker och färgglada läckerheter med detta förtjusande 2000-bitars pussel “Godisaffären”. Varje bit är som en smakrik godisbit som lockar med sina livfulla färger och lockande former. Utforska varje hylla och hörn av denna bedårande butik, fylld med allt från klassiska geléhallon till chokladdoppade godsaker och färgglada praliner. Denna utmanande pusselupplevelse tar dig med på en resa genom en fantasifull värld där glädje och förtjusning väntar runt varje hörn. Perfekt för både ensamtid och att dela med vänner och familj, erbjuder detta pussel timmar av spännande underhållning och en chans att förlora sig själv i en värld av sötma och glädje. Så låt ditt sinne vandra fritt och låt dig förföras av den magiska atmosfären i denna bedårande godisaffär med detta fantastiska pussel. Ett 2000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv från en godisaffär.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Godisaffären

Slut i lager

Artikelnr: CH49003 Kategorier: , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Stig in i en förtrollande värld av sötsaker och färgsprakande läckerheter med detta magnifika 2000-bitars pussel “Godisaffären”. Varje bit är som en smakrik bit av glädje, fångar perfekt den livliga atmosfären och det lockande utbudet av denna bedårande butik. Utforska varje hylla och hörn av denna fantasifulla godisaffär, där klassiska geléhallon, chokladdoppade godsaker och färgglada praliner lockar med sina frestande former och färger. Genom att sätta ihop varje bit fördjupar du dig i en härlig resa genom en värld där glädje och förtjusning väntar runt varje hörn. Detta pussel är inte bara en utmanande och spännande aktivitet för pusselentusiaster i alla åldrar, det är också en källa till nostalgi och glädje för dem som älskar sötsaker och de som längtar efter att återuppleva känslan av att vara ett barn igen. Så låt din fantasi flöda fritt och låt dig förföras av den oemotståndliga atmosfären i denna underbara godisaffär med detta fantastiska pussel. Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Godisaffären