Cobble Hill Pussel – Hot Sauce! 1000 bitar

179 kr

Dyk ner i den spännande världen av kryddor och hetta med detta 1000-bitars pussel Hot Sauce!. Varje bit är som en smakexplosion som hyllar mångfalden och kreativiteten hos hot sauce-producenter över hela världen. Från milda jalapeños till eldiga habaneros och allt däremellan, detta pussel tar dig med på en resa genom olika smaker, dofter och färger som definierar den fantastiska kulturen av kryddiga såser. Genom att sätta ihop varje bit får du inte bara njuta av den konstnärliga designen och detaljerna i varje etikett och flaska, utan också fördjupa dig i historierna och traditionerna bakom varje sås. Det är en rolig och utmanande aktivitet som inte bara stimulerar dina sinnen utan också låter dig upptäcka nya smaker och expandera din kulinariska horisont. Så låt dig förföras av hetta och kryddor och ge dig ut på ett smakfullt äventyr med detta heta pussel! Ett 1000 bitars pussel från Cobble Hill med ett vackert motiv av en stor mängd av heta såser.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Hot Sauce!

Slut i lager

Artikelnr: CH40121 Kategorier: , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Ge liv åt din passion för kryddor med detta 1000-bitars pussel Hot Sauce!. Varje bit är som en explosion av färger och smaker som hyllar mångfalden av hetta och kryddor från hela världen. Från milda jalapeños till eldiga habanero och allt däremellan, detta pussel är en hyllning till den fantastiska världen av het sås och kryddor. Varje bit tar dig djupare in i den fängslande världen av kryddor och hetta, och skapar en fantastisk bild av passionen och kreativiteten som ligger bakom varje flaska hot sauce. Oavsett om du är en entusiastisk matlagare eller en het sås-älskare, detta pussel är en rolig och utmanande aktivitet som ger timmar av underhållning och njutning. Sätt igång och upptäck den spännande världen av het sås med detta heta pussel! Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 1000

Storlek på pussel: 67,6 x 48,9 cm

Motiv: Hot Sauce!