Ravensburger Pussel – Min tillflyktsort #9: Tehuset 1000 bitar

179 kr

Tehuset är en detaljrik pusselmotiv som skildrar en mysig och avkopplade oas för alla te fantaster!

Slut i lager

Beskrivning

Det är tedags; och vilken underbar plats att ta en kopp te! Vår lyckliga dam tar några minuter från att ta hand om sitt barnbarn för att njuta av sitt eftermiddagste, komplett med hemgjorda scones, sylt och grädde. Hennes tillflyktsort är full av många terelaterade tillbehör som porslinsmuggar, tekannor och till och med böcker om te. Utanför hennes oas sitter hennes barnbarn och har ett eget teparty.

Detta pussel är den nionde i pusselserien; Min tillflyktsort, som skildrar tillflyktsorter, fristäder och personliga oaser.

Upptäck den perfekta passformen! Ravensburger har något för alla där varje färgglatt motiv är tillverkat av högklassiga materialoch specialdesignade verktyg för att säkerställa en pusselupplevelse av högsta kvalitet.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan det hjälper dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne samt din koordinations- och koncentrationsförmåga; allt detta medan du har kul!Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö