Cobble Hill Pussel – Minnen från Paris 2000 bitar

279 kr

Dyk ner i romantikens stad med detta 2000-bitars pussel “Minnen från Paris”. Varje bit av detta pussel fångar den tidlösa skönheten och charmen som är karakteristisk för Paris. Från de pittoreska gränderna i Montmartre till den majestätiska utsikten från Eiffeltornet, tar detta pussel dig med på en visuell resa genom stadens mest ikoniska sevärdheter och gömda pärlor. Varje bit är som en bit av historien, och genom att sätta ihop dem skapar du dina egna minnen från denna vackra stad. Med 2000 bitar är detta pussel en utmaning som garanterat kommer att underhålla dig under lång tid framöver. Oavsett om du har besökt Paris tidigare eller drömmer om att göra det i framtiden, kommer detta pussel att föra dig närmare denna magiska stad och väcka dina mest älskade minnen och drömmar till liv. Så låt dig förföras av Paris skönhet och låt din fantasi vandra fritt med detta fantastiska pussel. Ett vackert pusselkollage som skildrar nio scener från Paris. Upplev magin genom denna pusselmotiv från Cobble Hill.

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Minnen från Paris

Slut i lager

Artikelnr: CH49009 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Res till Europa genom pusslet “Minnen från Paris” och utforska nio scener av kullerstensgator, utsikt över havet, bistroer, kaféer och alla Frankrikes läckerheter.

Pusslet är illustrerad av John O’Brien.

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

En snygg poster på fotopapper medföljer över pusslet som kan användas som hjälpmedel vid pusselläggningen eller varför inte ramas in för att sättas upp på väggen (20×30 ram).

Märke: Cobble Hill

Antal bitar: 2000

Storlek på pussel: 67,6 x 99,7 cm

Motiv: Minnen från Paris