Ravensburger Pussel – Nyfikenheternas kabinett 1000 Bitar

179 kr

Stig in i en värld av upptäckt och äventyr med detta fascinerande pussel “Nyfikenheternas kabinett”, bestående av 1000 bitar. Inspirerad av de klassiska kuriositetskabinetterna från historien fångar detta pussel en rad spännande och udda föremål från hela världen. Från antika artefakter och exotiska djur till vetenskapliga instrument och konstnärliga skapelser – varje bit är som en liten del av en hemlig samling, noggrant utformad för att återskapa dess unika karaktär och fascinerande mystik.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: 10217597 Kategorier: , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Stig in i en värld av förundran och upptäckt med detta spännande pussel “Nyfikenheternas kabinett”, bestående av 1000 bitar. Inspirerad av de klassiska kuriositetskabinetterna från historien fångar detta pussel en rad fascinerande och udda föremål från hela världen. Från antika artefakter och exotiska djur till vetenskapliga instrument och konstnärliga skapelser – varje bit är som en liten skatt från en hemlig samling, noggrant utformad för att återskapa dess unika karaktär och mystik.

Genom att sätta ihop detta pussel kommer du att få utforska en mångfald av märkliga och intressanta föremål, var och en med sin egen historia och betydelse. Varje bit tar dig djupare in i kabinettets hemligheter och låter dig upptäcka nya detaljer och fascinerande insikter om världens rika kultur och historia.

Detta pussel är inte bara en utmaning för ditt sinne utan också en resa till en värld av äventyr och upptäckt. Det är en möjlighet att utforska och uppskatta den underbara mångfalden i världens kuriositeter och låta din nyfikenhet leda dig till nya platser och idéer. När pusslet är färdigt kommer du att kunna beundra den fantastiska bild du har skapat och låta dig själv drömma dig bort till en tid av upptäckt och äventyr.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö