Alga Resespel: Musse & Helium – Kortbingo

169 kr

Resa blir roligare med “Musse & Helium – Kortbingo”! Ett underhållande resepel för hela familjen. Med korten i handen och ögonen öppna för spännande mönster och platser, tävla för att markera dina fynd och fyll raderna för att vinna. Perfekt för långa bilresor, flygresor eller tågresor. Innehåller flera spelkort med olika teman och en praktisk förvaringsväska för enkel transport.

I lager

Artikelnr: 38018509 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

Resor kan vara spännande, men ibland kan långa transporter bli tråkiga, särskilt för barn. Med “Musse & Helium – Kortbingo” förvandlas resan till ett äventyr fyllt med skratt och spänning. Det här resepelet är utformat för att underhålla hela familjen under långa bilresor, flygresor eller tågresor.

Varje spelare får ett spelkort med olika bilder och mönster att leta efter under resans gång. När du ser en bild som matchar ett av dina kort, markerar du det medföljande markören. Försök att fylla raderna med markerade bilder för att vinna spelet!

“Musse & Helium – Kortbingo” innehåller flera spelkort med olika teman, såsom djur, fordon, natur och sevärdheter, vilket håller spelet varierat och roligt under hela resan. Och när resan är över, kan spelkorten enkelt förvaras i den medföljande väskan för nästa äventyr.

Med detta reselek kommer barnen att vara engagerade och underhållna, vilket gör resan till en minnesvärd upplevelse för hela familjen. Så packa ner “Musse & Helium – Kortbingo” inför nästa resa och förvandla långa transporter till spännande äventyr!