Alga Resespel: Musse & Helium – Maxi Yatzy

169 kr

Njut av en klassisk favorit i reseformat med Musse & Helium – Maxi Yatzy! Detta spel är perfekt för långa bilresor, tågresor eller flygresor då det kommer med en praktisk förvaringslåda och stora tärningar som är lätta att hantera även på trånga platser. Spelarna rullar tärningarna och försöker få olika kombinationer för att maximera sin poäng och vinna spelet. Med Musse och Helium som medresenärer blir resan ännu roligare och underhållande!

I lager

Artikelnr: 38018508 Kategorier: , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Musse & Helium – Maxi Yatzy är det perfekta sällskapsspelet för att förgylla dina resor och långa väntetider! Det är en resesänd favorit för både barn och vuxna, och det är enkelt att förstå varför. Med sitt kompakta och portabla format, komplett med en praktisk förvaringslåda, är det lätt att ta med sig överallt – oavsett om det är på bilresan, tåget eller flyget.

Spelet är en klassisk favorit som kombinerar enkelhet och spänning. Spelarna rullar de stora och lätthanterliga tärningarna och försöker få olika kombinationer för att maximera sin poäng och vinna spelet. Och med Musse och Helium som medresenärer blir varje spelstund fylld med skratt och glädje!

Det är inte bara ett sätt att roa sig under resan utan också ett utmärkt tillfälle att koppla av och umgås med vänner och familj. Och med den praktiska förvaringslådan kan du hålla alla spelkomponenter på plats och organiserade, vilket gör det till en stressfri upplevelse även när du är på språng.

Ge dig själv och dina medresenärer möjligheten att njuta av timmar av roliga och spännande spelstunder med Musse & Helium – Maxi Yatzy, en resesänd klassiker som aldrig blir tråkig och som alltid lämnar ett leende på läpparna.