Sällskapsspel: Sverige Alias

299 kr

Sverige Alias är det ultimata sällskapsspelet för alla som älskar att gissa och ha kul med vänner och familj. Spelet utmanar spelarna att beskriva svenska ord och begrepp utan att använda det ordet i fråga – allt för att deras lagkamrater ska gissa rätt. Med en blandning av spänning, skratt och en nypa svensk kultur är detta spelet perfekt för alla åldrar och alla tillfällen.

Endast 3 kvar i lager

Artikelnr: 55903 Kategorier: , , ,

Produktbeskrivning

Sverige Alias tar det klassiska Alias-konceptet till en ny nivå med en twist av svensk kultur och språk. Spelet är utformat för att skapa en rolig och interaktiv spelupplevelse för spelare i alla åldrar och är perfekt för alla tillfällen – från familjehäng till festkvällar med vänner.

I spelet utmanas spelarna att beskriva svenska ord och begrepp utan att använda det specifika ordet eller närliggande termer, allt medan de kämpar mot klockan. Med ett brett spektrum av ord från olika områden av svensk kultur och samhälle blir varje omgång en lärorik resa genom svenska språket och landet självt.

Detta spel är inte bara underhållande, det är också en utmärkt möjlighet att öva språkkunskaper och kreativt tänkande. Det främjar lagarbete, snabbtänkande och kommunikationsförmåga samtidigt som det skapar en rolig och avslappnad atmosfär där alla kan delta.

Sverige Alias levereras komplett med allt du behöver för att komma igång direkt – från spelbrickor och kort till en detaljerad spelregler. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren Alias-spelare kommer Sverige Alias att locka dig med sin charm och spännande spelupplevelse. Så samla dina vänner och familj och ge dig ut på ett äventyr genom svenska språket och kulturen med Sverige Alias!