Spelkort – Klassisk kortlek

29 kr

Klassisk kortlek är en tidlös favorit för spelentusiaster över hela världen. Denna kortlek innehåller 52 standardkort plus två jokrar, perfekt för alla tänkbara kortspel från poker och bridge till gin rummy och solitaire. Varje kort är tillverkat av högkvalitativt pappersmaterial för en smidig hantering och hållbarhet. Med sitt enkla men eleganta design passar denna kortlek för spelkvällar, resor och andra tillfällen när du vill ha kul med kort.

I lager

Artikelnr: 18216 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Klassiska kortlekar är inte bara en samling kort – de representerar en tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden och en mångfald av spel och aktiviteter som har underhållit människor över generationer. Denna specifika kortlek, trogen sin arv, erbjuder allt du behöver för att utforska den spännande världen av kortspel.

Varje kort är noggrant utformat med högkvalitativt pappersmaterial för att ge en smidig och behaglig spelupplevelse. Den enkla men ändå eleganta designen gör det enkelt att skilja olika kort och läsa dem under spelen.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kortspelare finns det något för alla i denna kortlek. Du kan utforska klassiska spel som poker, bridge, gin rummy eller patiens, eller så kan du skapa dina egna regler och låta fantasin flöda.

Denna kortlek är perfekt för alla tillfällen – från avslappnade spelkvällar med familj och vänner till intensiva turneringar och till och med ensam lek. Den är också lätt att ta med dig på resor och semester, så att du aldrig behöver sakna en chans att njuta av dina favoritspel.

Med denna Klassiska Kortlek i din hand har du allt du behöver för timmar av underhållning, skratt och spänning. Så blanda korten, dela ut dem och låt spelet börja!

Specifikationer

Antal spelare:Från 1 spelareStorlek på kort:8,7 x 5,7 cmStorlek på fodral:9,5 x 6,5 cmFärg: osorteratMaterial: 100% plastIngår i förpackning:1 st fodral, 1 st kortlek med 54 kort