-27%

Trefl 4in1 Barnpussel – Disney Musse Pigg 34,48,54,70 bitar

109 kr -27%

Utforska den underbara världen av Disney Musse Pigg med vårt 4in1 barnpussel! Detta set innehåller fyra individuella pussel med olika antal bitar – 34, 48, 54 och 70 bitar – så att barn i alla åldrar kan njuta av att pussla på sin egen nivå. Varje pussel är fyllt med färgglada och charmiga bilder av Musse Pigg och hans vänner, perfekt för att locka barnens fantasi och kreativitet.

Med högkvalitativa bitar och slitstark konstruktion är dessa pussel designade för att ge långvarig underhållning och lärande. De stora bitarna är lätta att greppa och passar perfekt för små händer. Främja ditt barns problemlösningsförmåga, finmotorik och ögon-hand-koordination samtidigt som de har roligt med sina favoritkaraktärer från Disney. Ge ditt barn en upplevelse full av glädje och lärande med vårt 4in1 barnpussel Disney Musse Pigg!

I lager

Artikelnr: 34604 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Dyk in i den fantastiska världen av Disney Musse Pigg med vårt 4in1 barnpussel! Detta set är speciellt utformat för att locka till sig barn i alla åldrar med en variation av pussel med olika antal bitar – 34, 48, 54 och 70 bitar. Varje pussel är fyllt med färgglada och livliga bilder av Musse Pigg och hans vänner, inklusive Mimmi Pigg, Kalle Anka, Långben och Pluto, som tar barnen på spännande äventyr genom deras charmiga värld.

Med högkvalitativa bitar och slitstark konstruktion är dessa pussel perfekta för regelbunden och långvarig användning. De stora bitarna är lätta att greppa och passar perfekt för små händer, vilket gör det enkelt för barn att delta i pusslingsprocessen och utveckla sina färdigheter inom problemlösning, finmotorik och ögon-hand-koordination.

Detta 4in1 barnpussel är inte bara en rolig och underhållande aktivitet för barn, utan det främjar också lärande och utveckling på många sätt. Genom att interagera med de färgglada pusselbitarna och skapa sina egna bilder, stimuleras barnens fantasi och kreativitet. Dessutom uppmuntrar pusslandet barnens tålamod, koncentration och uthållighet när de arbetar för att slutföra varje pussel.

Med sina populära och älskade Disney-karaktärer är detta 4in1 barnpussel det perfekta sättet att introducera barnen till den magiska världen av Musse Pigg och hans vänner samtidigt som de får en rolig och utmanande pusslingsupplevelse. Ge ditt barn en stund av glädje, lärande och kreativitet med vårt 4in1 barnpussel – Disney Musse Pigg!