-14%

Cobble Hill Familjepussel – Isdraken 350 bitar

119 kr -14%

Drottningen ska lämna slotten tillsammans med sin Isdrake. Skogens djur har kommit för att säga farväl!
Ett familjepussel från Cobble Hill som gör det roligt för hela familjen att lägga pusslet; tack vare att den har tre olika storlekar på pusselbitarna som gör det enkelt att slutföra pusslet tillsammans oavsett ålder eller skicklighet.

Slut i lager

Artikelnr: 14543 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Produktbeskrivning

Cobble Hill har otroligt vackra och välgjorda motiv av framförallt djur och natur. Alla pusselbitar är slumpmässigt utskurna för att inte likna varandra.

Familjepussel från Cobble Hill erbjuder möjligheten för pusslare med olika färdighetsnivåer och ålder att bidra till att lägga pusslet tillsammans eftersom varje familjepussel har tre olika storlekar på pusselbitarna för att bidra till att hela familjen får göra sitt.

Pusslet är uppbyggt i tre olika sektioner, ena sidan har extra stora bitar för de yngre eller nybörjare, i mitten sektionen har pusslet mellanstora bitar perfekt för dem som inte vill ha alldeles för små eller för stora bitar. Sen i andra hörnet är familjepusslet uppbyggd på mindre pusselbitar för de mer erfarna pusselläggarna. Detta gör att hela familjen med olika färdighetsnivåer kan arbeta på olika sidor av pusslet samtidigt. Så luta dig bakåt och låt hela familjen slappna av och ha roligt tillsammans!

Pusslet har blivit illustrerat av Liz Goodrick-Dillon.

Märke:Cobble Hill

Antal bitar: 350

Familjepussel: Bitar i olika storlekar

Storlek på pussel: 48,9 x 67,6 cm

Motiv:Isdraken