-27%

Trefl 4in1 Barnpussel – Dinosaurier 34,48,54,70 bitar

Det ursprungliga priset var: 149 kr.Det nuvarande priset är: 109 kr. -27%

Ge ditt barn en resa tillbaka i tiden med detta spännande 4in1 barnpussel – Dinosaurier. Varje pussel tar dem med på en äventyrsfylld resa genom dinosauriernas fascinerande värld. Med fyra olika svårighetsgrader – 34, 48, 54 och 70 bitar – erbjuder detta set variation och utmaning för barn i alla åldrar och färdighetsnivåer.

Varje pussel är konstnärligt utformat med detaljerade illustrationer av olika dinosauriearter, från de majestätiska T-rex till de flygande Pteranodon. Genom att lösa pusslen stimuleras barnens problemlösningsförmåga, finmotorik och kreativa tänkande.

Dessa pussel är inte bara underhållande utan även pedagogiska, vilket gör dem till en perfekt aktivitet för ensamlek eller för att dela med syskon och vänner. Låt ditt barn fördjupa sig i dinosauriernas förhistoriska värld med detta mångsidiga och roliga 4in1 barnpussel!

I lager

Artikelnr: 34383 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

4in1 Barnpussel – Dinosaurier tar ditt barn på en resa tillbaka i tiden till den fascinerande världen av dinosaurier. Detta set erbjuder fyra pussel med olika svårighetsgrader, vilket gör det perfekt för barn i olika åldrar och med olika färdighetsnivåer. Från pussel med 34 bitar för nybörjare till pussel med 70 bitar för de mer erfarna, finns det något för alla.

Varje pussel är konstnärligt utformat med levande och färgstarka illustrationer av olika dinosauriearter. Dessa pussel är inte bara underhållande utan också pedagogiska, vilket hjälper till att utveckla barnens finmotorik, problemlösningsförmåga och koncentration.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka och utforska den spännande världen av dinosaurier med detta mångsidiga och roliga pusselset. Perfekt för ensamlek eller för att dela med vänner och familj, kommer dessa pussel att skapa timmar av rolig och lärande för ditt barn.