Ravensburger Pussel – Italiensk Karta – Sötsaker 1000 Bitar

179 kr

Upptäck skönheten i Italien och njut av dess kulinariska läckerheter med detta charmiga pussel “Italiensk Karta – Sötsaker” bestående av 1000 bitar. Inspirerat av Italiens rika kulturarv och dess berömda sötsaker, fångar detta pussel den underbara mångfalden av godsaker som landet har att erbjuda. Från läckra gelato till färgglada macarons och utsökta bakverk – varje bit är som en smakfull liten bit av Italien, noggrant utformad för att återspegla dess unika karaktär och charm. Med sin höga kvalitet och detaljerade design är detta pussel en perfekt utmaning för alla som älskar både Italien och sötsaker, och det blir också en fantastisk prydnad för ditt hem när det är färdigt.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö

I lager

Artikelnr: 10217605 Kategorier: , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Ge dig själv en smak av Italien och låt dig förföras av dess kulinariska rikedomar med detta magnifika pussel “Italiensk Karta – Sötsaker”, bestående av 1000 bitar. Inspirerat av Italiens mångfaldiga och lockande sötsaker fångar detta pussel den autentiska smaken och charmen hos landets berömda delikatesser.

Varje bit av detta pussel är som en smakrik upptäcktsfärd genom Italien, från dess historiska städer till dess pittoreska byar, där varje region bjuder på sina egna unika godsaker. Från de gyllene kusterna i Amalfi till de mysiga gatorna i Florens, från Venedigs romantiska kanaler till Romas antika ruiner – varje del av detta pussel för med sig en ny smakupplevelse och en ny historia att berätta.

Att sätta ihop detta pussel är inte bara en aktivitet, det är en resa genom Italiens rika kulturarv och dess kulinariska traditioner. Med varje bit som du placerar på plats kommer du att känna dig alltmer fördjupad i landets magi och förundras över dess skönhet och mångfald.

När pusslet är färdigt kommer du att kunna beundra den fantastiska bilden du har skapat och låta dig själv förloras i dess smakfulla detaljer. Det är en påminnelse om Italiens lockande lockelse och en hyllning till dess kulinariska arv.

Så ge dig själv gåvan av Italien med detta underbara pussel “Italiensk Karta – Sötsaker”. Det är en resa till en värld av smak och skönhet som du sent kommer att glömma.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö