Ravensburger Pussel – Jag är New York 1000 Bitar

179 kr

Upplev New York Citys pulserande energi med detta imponerande pussel “Jag är New York” med 1000 bitar. Varje bit av detta pussel är en kärleksfull hyllning till stadens ikoniska landmärken och livfulla gator. Från Frihetsgudinnan till Times Square fångar detta pussel New Yorks oförglömliga atmosfär på ett fantastiskt sätt. Med sin höga kvalitet och detaljerade design är detta pussel en perfekt utmaning för alla som älskar staden som aldrig sover.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: 10217594 Kategorier: , , , , , , Varumärke:

Beskrivning

Ge dig in i New York Citys magnifika värld med detta “Jag är New York” pussel, bestående av 1000 bitar, och utforska stadens oändliga energi och skönhet på ett nytt sätt. Varje bit av detta pussel är en resa genom stadens mest ikoniska landmärken och livliga gator, från den majestätiska Frihetsgudinnan till de pulserande ljusen på Times Square.

Detta pussel är inte bara en utmaning för din skicklighet, det är också en kärleksfull hyllning till en av världens mest spännande städer. Varje bit är noga utformad för att fånga stadens atmosfär och karaktär på ett imponerande sätt, vilket ger dig en känsla av att vara mitt i New Yorks mest kända platser.

När du sätter ihop pusslet kommer du att uppleva en gradvis uppenbarelse av stadens skönhet och mångfald, bit för bit. Det är en upplevelse som inte bara är rolig och utmanande utan också givande och inspirerande. Du kommer att känna dig som en del av staden med varje bit du lägger.

Efter att ha färdigställt pusslet kan du beundra den fantastiska bilden du har skapat och låta dig själv förloras i New Yorks magi och charm. Det är en påminnelse om den otroliga mångfalden och energin som denna fantastiska stad har att erbjuda.

Så ge dig själv gåvan att utforska New York City på ett nytt sätt med detta “Jag är New York” pussel. Det är en resa du sent kommer att glömma och en upplevelse som kommer att berika ditt sinne och ditt hjärta med stadens pulserande liv.

Tillverkare: Ravensburger

Antal Bitar: 1000 Bitar

Storlek på pusslet: 70 x 50 cm

Rekommenderad ålder: 14+

Soft-klick teknologi för perfekt passform

FSC-Märkt: Material återvunnet från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö